Ösztöndíjak

Rendszeres szociális ösztöndíj

Minden félév elején lehetőség van pályázni rendszeres szociális ösztöndíjra. A pályázás a Neptunban folyik. Az ösztöndíj azokat a hallgatókat szeretné támogatni, akik nehezebb anyagi körülmények között élnek.
http://osztondij.elte.hu/2015/08/rendszeres-szocialis-osztondij/

Rendkívüli szociális ösztöndíj

A félév folyamán folyamatosan van lehetőség pályázni a Neptun felületén. Az ösztöndíjjal azokat a hallgatókat szeretnénk támogatni, akiknek a szociális helyzete hirtelen romlott, ezzel csökkentve a problémát.
http://osztondij.elte.hu/2016/01/rendkivulis-szocialis-osztondij-201516-...

Tudományos ösztöndíj

Lehetőségetek van mind rendszeres, mind egyszeri tudományos pályázatot leadni. A rendszeres pályázatra a félév elején, míg az egyszerire folyamatosan lehet pályázni. A rendszeres pályázat az elért tudományos eredményeket hivatott díjazni, míg az egyszeri a konferencián való részvételt, utazási költséget.
http://osztondij.elte.hu/category/tanulmanyi-es-tudomanyos-osztondijak/

Kulturális pályázat

A kulturális pályázat az egész félév folyamán elérhető a Neptunban. Itt lehetőségetek van egy kulturális programon való részvétel árának visszatérítésére.
http://osztondij.elte.hu/category/sport-es-kulturalis-osztondijak/

Sport pályázat

A sport pályázatnál szintén rendszeres és egyszeri pályázat is megtalálható. Nagyban hasonlít a tudományhoz, mivel a rendszeresnél itt is az az elmúlt félévben elért sport eredményekre kaphattok támogatást, míg az egyszeri pályázatoknál az utazási költségekre, nevezési díjakra pályázhattok, azonban dologi juttatásra nem.
http://osztondij.elte.hu/category/sport-es-kulturalis-osztondijak/

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.